Συχνές Ερωτήσεις

Κατηγορία:

Γιατί να πληρώνω συνδρομή μόνο με την προσφορά και όχι με την ανάθεση έργου;

Καταρχάς να σας ενημερώσουμε ότι δεν πρόκειται περί συνδρομής, με την έννοια ότι δεν υπάρχει κάποια πάγια σταθερή χρέωση, απλά εσείς αν και όποτε θέλετε μπορείτε να αγοράσετε credits, ώστε να στείλετε προσφορά/προσφορές.

Ο λόγος που χρεώνεστε με την προσφορά και όχι με την συμφωνία για κάποιο έργο είναι διπλός. Πρωτίστως γιατί δεν είναι εφικτό να παρακολουθούμε ποιος πελάτης κατέληξε με ποιο συνεργείο, και πολύ περισσότερο με ποιο αντίτιμο, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που καθημερινά έχουμε πάνω από 10 έργα. Κατά δεύτερον από τη στιγμή που κάθε συνεργείο θα στέλνει προσφορά είναι περισσότερο στο χέρι του αν θα κλείσει μια δουλειά και δεν είναι δική μας ευθύνη, συνεπώς δεν είναι και δίκαιο να γίνεται η πληρωμή της υπηρεσίας με βάση τις κλεισμένες δουλειές.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως δεν σας ζητήσαμε καμία συνδρομή ή όποια άλλη επιβάρυνση. Αντιθέτως σας ενημερώνουμε για το δώρο των 100-500 credits (10-50 ευρώ) ,ανάλογα την κατηγορία, για να στείλετε τις προσφορές σας, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση η επιβάρυνση. Άλλωστε σκοπός μας δεν είναι να σας πάρουμε εφάπαξ ένα ποσό και μετά να ολοκληρωθεί η συνεργασία μας, αλλά να κλείσετε κάποια δουλειά μέσα από την πλατφόρμα μας με τα δωρεάν credits, να μείνετε ικανοποιημένος από την υπηρεσία μας και εν τέλει να γίνετε σταθερός πελάτης μας όπως και πολύ άλλοι, αφού τα χρήματα που θα πληρώνετε για τα credits μας θα είναι υποπολλαπλάσια των κερδών σας μέσα από την πλατφόρμα μας.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Πως λειτουργεί;

Το να βρεις ένα έργο για εκτέλεση είναι πολύ δύσκολο πλέον αφού όλοι οι ιδιώτες ψάχνουν κάποιον να το εκτελέσει μέσω του Διαδικτύου. Το myConstructor σας δίνει χρήσιμα εργαλεία μέσα στο προφίλ σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να αναλάβετε έργα από ιδιώτες, που τα δημοσιεύουν στο myConstructor, ενώ υπάρχει αυτόματη ενημέρωσή σας με e-mail για κάθε νέο έργο. Όσο κερδίζετε έργα, η φήμη σας εδώ συνεχώς θα ανεβαίνει και πριν το καταλάβετε, θα βρίσκεται εξαιρετικά απλά νέα έργα.

Γιατί να επιλέξω το myConstructor;

Το myConstructor αποτελεί μια πρωτότυπη και πρωτοπόρα ιδέα για να βρίσκουν οι επισκέπτες συνεργεία σαν εσάς, ώστε να πραγματοποιήσουν το έργο τους. Έχετε υπόψη σας πως πλέον όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το Internet ως εργαλείο για έρευνα και αγορά, και σίγουρα η πλατφόρμα μας αποτελεί το καλύτερο εργαλείο όσον αφορά τα κατασκευαστικά έργα. Συνεπώς σε εμάς θα βρείτε μια άμεση και μεγάλη πηγή έργων, για τα οποία μπορείτε να κάνετε προσφορές, και αν είναι ελκυστικές, να επιλεγείτε για να το πραγματοποιήσετε. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία και γραφτείτε άμεσα, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε νέο έργο και να μπορείτε να κάνετε προσφορές.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00