Πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασίαΜε την εγγραφή σας στο myConstructor πρέπει να ξέρετε πως μπορείτε να έχετε πολλά και μεγάλα οφέλη. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη βάση δεδομένων με έργα και πελάτες που αναμένουν κάποιον σαν εσάς να πραγματοποιήσουν το έργο τους. Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα μην αργείτε, πατήστε εδώ και σύντομα θα καταλάβετε πως έχετε βρει πλέον μια νέα πηγή για αύξηση των εργασιών και συνεπώς του τζίρου σας.

Στο κομμάτι αυτό θα σας αναφέρουμε μερικές συμβουλές και οδηγίες, ώστε να έχετε αποτελεσματική παρουσία και δραστηριότητα στην πλατφόρμα μας και να μεγιστοποιήσετε το πελατολόγιό σας και τα κέρδη σας.

Αρχικά λοιπόν πρέπει να προσέχετε που και πότε κάνετε προσφορές. Δεν είναι σωστή η τακτική να κάνετε προσφορές αδιάκριτα για οποιοδήποτε έργο χωρίς να το έχετε δει εφόσον απαιτείται , ούτε να προσπαθείτε πάντα να έχετε την χαμηλότερη τιμή, εφόσον είναι ένα έργο που είτε δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ποιοτικά είτε δεν μπορείτε να έχετε πραγματικά ανταγωνιστική τιμή. Οι προσφορές σας πρέπει να είναι ακριβής, συγκεκριμένες και αναλυτικές. Και αυτό γιατί εφόσον αναλάβετε εν τέλει μια εργασία, την οποία δεν θα ολοκληρώσετε με επιτυχία ή στην πορεία χρειαστείτε επιπλέον χρήματα, πιθανότατα θα έχει αποτέλεσμα να μην ικανοποιήσετε τον πελάτη σας και να λάβετε αρνητική κριτική, κάτι που θα δυσκολέψει πολύ περισσότερο την εύρεση επόμενων εργασιών σας.

Για αυτό το λόγο πρέπει πρωτίστως να φροντίζετε να κάνε προσφορές μόνο για έργα στα οποία μπορείτε από κάθε άποψη να είστε ανταγωνιστικοί, ώστε να εξασφαλίσετε εξαρχής όσο μπορείτε την θετική αξιολόγηση των πελατών. Επίσης πρέπει να δίνετε σημασία στην περιγραφή και τα σχόλια του πελάτη, να τα λαμβάνετε υπόψη και φροντίζετε να ικανοποιείτε τις απαιτήσεις του.

Η διαδικασία της αξιολόγησης είναι εξαιρετικά σημαντική και θετική αν την αξιοποιήσετε σωστά, κάνετε μικρά αλλά σταθερά βήματα και αναλαμβάνετε έργα που είναι πραγματικά μέσα στις δυνατότητές σας, τότε σύντομα θα διαπιστώσετε πως έχετε φτιάξει ένα καλό όνομα, με ένα σημαντικό ιστορικό εργασιών, αρκετά θετικές αξιολογήσεις οι οποίες μακροχρόνια κεφαλαιοποιούνται και “πληρώνονται” από τους μελλοντικούς πελάτες. Αν από την άλλη αναλάβετε έργα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε σωστά, εμπρόθεσμα και στην τιμή που έχετε συμφωνήσει, θα λάβετε κάποιες χαμηλές αξιολογήσεις που σίγουρα στη συνέχεια θα σας δυσκολέψουν πολύ στο να βρείτε νέα έργα, επίσης λάβετε υπόψιν σας ότι οι αξιολογήσεις δεν μπορούν να μεταβληθούν ή να διαγραφούν  παρα μόνο από το πελάτη που την υπέβαλλε.

Στόχος σας λοιπόν πρέπει να είναι οι καλές αξιολογήσεις. Αυτές θα είναι το όπλο σας για να χτίσετε τη φήμη σας στο myConstructor, να αποκτήσετε νέους πελάτες και τελικά να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Αν συνεχίσετε ακόμα να έχετε απορίες δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις ή ακόμα επικοινωνήστε μαζί μας.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00