Τα συνεργεία μας

Τα καταχωρημένα συνεργεία στο  myconstructor αποτελούνται από απλούς τεχνίτες, μάστορες και εργάτες οικοδομής μέχρι πολυπληθή συνεργεία με επικεφαλής διπλωματούχους μηχανικούς, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες. Περιλαμβάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Σε κάθε ενεργή κατηγορία έργου, έχουμε καταχωρήσει έναν επαρκή αριθμό συνεργείων ανά περιοχή, ώστε να λάβετε όσες προσφορές ζητήσετε και να βρείτε πραγματικά τον πλέον κατάλληλο για το έργο σας.

Στο myConstructor  θα βρείτε όλα τα συνεργεία κοντά στην περιοχή σας που είναι πλήρως ειδικευμένα στην συγκεκριμένη ειδικότητα. Επίσης θα βρείτε από τον απλό μάστορα και τεχνίτες για μια απλή κατασκευή μέχρι διπλωματούχους μηχανικούς έργων, ενεργειακούς επιθεωρητές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες ανακαινίσεων και επισκευών, κατασκευαστές, εξειδικευμένα συνεργεία ανά εφαρμογή, εργολάβους και υπεργολάβους οικοδομών, εταιρείες προκατασκευών και μεταλλικών κατασκευών, για οποιαδήποτε τεχνική εργασία, ανακαίνιση, επισκευή, μόνωση, ενεργειακή επιθεώρηση, κατασκευή από τα θεμέλια μέχρι την οροφή.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00