Η αποστολή μας

Στόχος μας είναι να σας φέρουμε σε επαφή με τα πιο εξειδικευμένα, αξιόπιστα, ειλικρινή και ταυτόχρονα οικονομικά συνεργεία, ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο! Στη συνέχεια να τον αξιολογήσετε και να βοηθήσετε έτσι τους μελλοντικούς χρήστες στην επιλογή τους!

 Όλοι γνωρίζετε την λαϊκή ρύση «Αν δεν παντρέψεις και δεν χτίσεις δεν ξέρεις τι θα πει ζωή», όποιοι έχετε χτίσει πιθανόν θα έχετε καταλάβει γιατί! Στόχος του myconstructor είναι να σας κάνει τη ζωή εύκολη στο δεύτερο.

Στις κατασκευές όπως και σε αρκετούς άλλους κλάδους ισχύει το «Ότι δηλώσεις είσαι».

Στόχος μας η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Το  myconstructor είναι μια πρωτοποριακή ιδέα στην Ελληνική διαδικτυακή αγορά που φέρνει σε επαφή κατασκευαστές-συνεργεία και πελάτες, με στόχο το ποιοτικό αποτέλεσμα, την εξασφάλιση του πελάτη και την ανάδειξη των αξιόπιστων συνεργείων. Χάρις στο σύστημα αξιολόγησης οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το καλύτερο δυνατό συνεργείο για την εκάστοτε εργασία.

Η υπηρεσία είναι και θα είναι εντελώς δωρεάν για όσους θέλουν να καταχωρήσουν και να διαχειριστούν το κατασκευαστικό τους έργο από το myconstructor. Στο τέλος κάθε εργασίας μπορείτε να αξιολογήσετε το συνεργείο που προσλάβατε. Έτσι τα συνεργεία που δουλεύουν μέσω του myconstructor θα αποκτήσουν πλήρες ιστορικό αξιολογήσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο συνεργείο με τις καλύτερες τιμές, γνωρίζοντας πραγματικά και αξιόπιστα στοιχεία για το κάθε συνεργείο.

Από την άλλη, αν έχετε συνεργείο κατασκευαστικών - οικοδομικών εργασιών, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε πελάτες και να κτίσετε τη φήμη σας στη αγορά και εφόσον οι αξιολογήσεις σας είναι θετικές θα αποκτήσετε φήμη, αξιοπιστία και θα αναδειχθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε γνωστοί και θα σας διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό.

Πως γεννήθηκε η ιδέα


Ψάχνοντας να κάνετε μια νέα κατασκευή, ανακαίνιση, επισκευή, μόνωση, μερεμέτι ή ότι άλλο σχετικό με το σπίτι, θα ψάξετε για ένα συνεργείο, ένα μάστορα ή μια τεχνική εταιρεία να σας κάνει τη δουλειά. Πιθανόν να απευθυνθείτε σε γνωστούς να σας συστήσουν κάποιον που ξέρουν ή να ψάξετε σε επαγγελματικούς καταλόγους ή στο ίντερνετ.

Μπορεί να είστε τυχεροί και να βρείτε ένα καλό συνεργείο σε καλή τιμή να σας κάνει την δουλειά. Αν είστε άτυχοι…… να μάθετε λίγο καλύτερα γιατί ο λαός λέει:

«Αν δεν παντρέψεις και δεν χτίσεις δεν ξέρεις τι θα πει ζωή»

Ή μπορείτε να κάνετε το έργο σας μέσω του myconstructor εξασφαλίζοντας σχεδόν 100% την επιτυχία εκτέλεσης του έργου σας.

Μια μικρή ιστορία


Ο κ. Δημήτρης είναι μάστορας, από τους καλύτερος στο είδος του με πολύ καλές τιμές και μεράκι στη δουλειά. Έτσι από στόμα σε στόμα χτίζει την φήμη και την πελατεία του, χωρίς να έχει κάποιο άλλο μέσω προώθησης της δουλείας του. Αργότερα στη δουλειά μπήκε και ο γιος του, με αποτέλεσμα να φτιάξουν ένα μικρό συνεργείο. Εξακολουθούσαν να έχουν τους ίδιους πελάτες με πριν και η φήμη τους όλο και αυξανόταν, γιατί στόχος και των δύο ήταν οι ικανοποιημένοι πελάτες. Βρίσκοντας νέους πελάτες έπρεπε να τους πείσουν για την αξιοπιστία και την ποιοτική δουλειά τους, έτσι….σιγά σιγά λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα της ύπαρξης των περισσότερων συνεργείων της αγοράς σε μια πλατφόρμα, όπου να επιτρέπεται η γραπτή αξιολόγηση του κάθε κατασκευαστή-συνεργείου από τους πελάτες. Ώστε να επιλέγουν ευκολότερα οι πελάτες το καταλληλότερο συνεργείο και επίσης να έχουν δυνατότητα να αξιολογούν το συνεργείο και αυτό να έχει ένα παραπάνω λόγο  να νοιάζεται για το έργο τους, μιας και η καταχωρημένη αξιολόγηση θα αποτελεί κριτήριο επιλογής, για τους μελλοντικούς  πελάτες.

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00