Το Σύστημα αξιολόγησης


Παίρνουμε πολύ σοβαρά την διαδικασία αξιολόγησης, καθημερινά διεξάγουμε συστηματικούς ελέγχους και διασταυρώσεις τιμολογίων ώστε να διασφαλίσουμε την εγκυρότητα  και την αξιοπιστία του συστήματος αξιολόγησης.

Αξιολόγηση μπορούν να καταθέσουν μόνο όσοι ιδιοκτήτες έχουν αναθέσει και ολοκληρώσει το έργο τους μέσω του myConstructor, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και την εγκυρότητα των καταχωρημένων αξιολογήσεων. Με αποτέλεσμα το ιστορικό αξιολογήσεων του κάθε συνεργείου να αναπαριστά με εγκυρότητα τον επαγγελματισμό, την συνέπεια, την αξιοπιστία, τη ποιότητα σε σχέση με το κόστος και την συμπεριφορά του συνεργείου.

Ελέγχουμε κάθε μια αξιολόγηση που υποβάλλεται στο myConstructor ως προς την εγκυρότητα της αντιστοιχίζοντας τα στοιχεία του έργου με τα στοιχεία των αποδείξεων και των τιμολογίων των υλικών για το έργο αυτό. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι κάθε αξιολόγηση είναι έγκυρη και αληθινή! Με στόχο το σκορ και το ιστορικό αξιολογήσεων να είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό των ικανοτήτων του συνεργείου.

Το σύστημα αξιολογήσεων προσφέρει στον χρήστη ιδιοκτήτη έργου που χρησιμοποιεί το myConstructor, έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με το ποιόν του συνεργείου, τις προηγούμενες συστάσεις και την ποιότητα της εργασίας του βοηθώντας καταλυτικά να επιλέξει το καλύτερο συνεργείο για την εργασία του.

Παράλληλα παρέχεται στον ιδιοκτήτη η δυνατότητα να αξιολογήσει και αυτός το συνεργείο, γεγονός που συνεπάγεται την αφοσίωση και επιδίωξη από την πλευρά του συνεργείου να αποσπάσει από τον ιδιοκτήτη μια καλή αξιολόγηση δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό στην διεκπεραίωση του έργου.

Σε μια κλειστή κοινωνία είναι πολύ εύκολο να μαθευτούν είτε τα καλά είτε τα άσχημα νέα, αντίθετα στις μεγαλουπόλεις όπου ο πληθυσμός πχ στην Αττική είναι 5 εκατομμύρια είναι σχεδόν απίθανο να μάθουμε από στόμα σε στόμα είτε τα καλά είτε τα άσχημα νέα, πόσο μάλλον όταν αυτά αφορούν ένα συνεργείο! Στη διάρκεια ενός χρόνου ένα συνεργείο μπορεί να εκτελέσει από 10-100 δουλειές, σε σας πιθανόν να τον συστήσει ή να μην τον δυσφημίσει ένας φίλος σας, ο οποίος θα έχει κάνει μια δουλεία μαζί του, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της ποιότητας της δουλειάς του συνεργείου, 1 δουλειά στις τουλάχιστον 100 που έχει κάνει το συνεργείο μπορεί είτε να πήγε άσχημα και να τον δυσφημεί παρόλο που υπόλοιπες 99 είναι άριστα διεκπεραιωμένες, είτε ακόμα χειρότερα να είναι η μια που πήγε καλά και σχεδόν με όλες τις υπόλοιπες να υπήρχαν παράπονα τα οποία εσείς δεν γνωρίζετε και να είστε και εσείς άλλος ένας δυσαρεστημένος πελάτης του.

Σκεφτείτε ότι και 100 δυσαρεστημένους πελάτες να έχει ένα συνεργείο στην αττική στα 5.000.000 πληθυσμό είναι πραγματικά απίθανο να τύχει να μάθετε για αυτό.


Πλέον καταχωρούνται σε μια πλατφόρμα ΟΛΕΣ οι προηγούμενες αξιολογήσεις των πελατών του κάθε συνεργείου και σας παρέχεται δωρεάν αυτή η πληροφορία για όλα τα συνεργεία του myConstructor. Σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζετε ουσιαστικά στοιχεία για το κάθε συνεργείο, τα οποία έχουν προκύψει αποκλειστικά από την εμπειρία προηγούμενων πελατών τους και είναι καταχωρημένα από αυτούς χωρίς καμία παρέμβαση από τα συνεργεία μιας και οι αξιολογήσεις καταχωρούνται μόνο από τους πελάτες και δεν μεταβάλλονται από κανέναν!

Το ιστορικό αξιολογήσεων των συνεργείων σας επιτρέπει να αξιολογήσετε και να συγκρίνετε καλύτερα τις οικονομικές προσφορές των συνεργείων, συγκρίνοντας παράλληλα και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Πολλές φορές μια προσφορά είναι ανεπαρκής όταν δεν είναι γνωστά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο έργο, σε έργα μη τυποποιημένα όπως οι κατασκευές και όλες οι σχετικές εργασίες όπου το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται καθαρά από τους ανθρώπους που τις διεκπεραιώνουν είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίσουμε το ιστορικό αυτών των ανθρώπων σε παρόμοιες εργασίες! Αυτό μας προσφέρει το myConstructor!!!

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00