Η πρωτοπόρα ιδέα της πλατφόρμας του myConstructor, αν και είναι μόλις στο ξεκίνημά της, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιων μέσων ενημέρωσης, αποσπώντας και καλές κριτικές.

Επίσης εκτός από τα μέσα που έχουν αναφερθεί στην προσπάθειά μας, υπάρχουν και κάποιοι διεθνείς εγκεκριμένοι φορείς του Διαδικτύου που πιστοποιούν την ασφάλεια κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, καθώς και τις απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές, για την αγορά credits.


ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Η περιήγησή σας στο myConstructor, όπως και η οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από ανεξάρτητους φορείς, διεθνούς βεληνεκούς και αναγνώρισης.

Σχετικά με τις πληρωμές για την αγορά credits, τις συναλλαγές μας προστατεύουν και υποστηρίζουν η PayPal και η HellasPay.

Την γενικότερη χρήση της ιστοσελίδας μας, την ασφάλεια και προστασία σας, καθώς και την πιστοποίηση της δικιάς μας πλατφόρμας και εταιρείας, επιβεβαιώνει η TrustWave.


ΑΡΧΙΚΗ                                                                                                          ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00