Όλα τα συνεργεία για γυψοσανίδες είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε για κατασκευές με γυψοσανίδες, διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, ψευδοροφές, χωρίσματα και τοίχους με γυψοσανίδες ή οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για γυψοσανίδες!ΓυψοσανιδεςΟι γυψοσανίδες είναι δομικά υλικά από γύψο που εξωτερικά έχουν επενδυθεί με ειδικό χαρτί. Κατά βάση οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται σε κατασκευές και ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων, για χωρίσματα και ψευδοροφές, ενώ τα πιο συνήθη μεγέθη για γυψοσανίδες είναι 1,2x2, 1,2x2,5 και 1,2x3 με πάχος από 6,5 ως 18 χιλιοστά.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών γυψοσανίδες ανάλογα με τη χρήση που θα σας ενδιαφέρει, απλά προσθέτοντας εξειδικευμένα πρόσμικτα τόσο στο χαρτί όσο και στον γύψο. Εκτός λοιπόν από τις στάνταρντ γυψοσανίδες, οι οποίες χρησιμοποιούντα για τις πιο συνηθισμένες εφαρμογές που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν οι πυράντοχες, οι ανθυγρές και οι ανθυγροπυράντοχες γυψοσανίδες.

Οι πυράντοχες γυψοσανίδες περιέχουν ορυκτές ίνες που προσδίδουν σημαντική ανοχή κατά της φωτιάς και των υψηλών θερμοκρασιών, ενώ η ανθυγρές γυψοσανίδες έχουν μυκητοκτόνα, ώστε να μειωθεί η υδροαπορροφητικότητα του γύψου που κατά βάση απορροφά το νερό. Έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα γυψοσανίδες κατάλληλες για χώρους με μεγάλα ποσοστά υγρασίας (π.χ. υπόγεια). Τέλος υπάρχουν και οι ανθυγροπυράντοχες γυψοσανίδες που συνδυάζουν και τα δύο προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, για κατασκευές σε χώρους με πραγματικά απαιτητικές συνθήκες.

Ανεξάρτητα από το είδος τους όλες οι γυψοσανίδες διακρίνονται για το μικρό τους βάρος, την υψηλή ελαστικότητα και γενικότερα την μεγάλη μηχανική αντοχή τους. Μάλιστα το χαρτί που έχουν εξωτερικά οι γυψοσανίδες τους προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή, ενώ αποτελεί μια τελική επιφάνεια εύκολη για βάψιμο.

Όσον αφορά την τοποθέτηση τους οι γυψοσανίδες στην μεγάλη τους πλειοψηφία στερεώνονται σε μεταλλικούς σκελετούς με βίδες, καθώς επίσης και σε ξύλινους σκελετούς ή υφιστάμενους τοίχους. Σε κάθε περίπτωση όμως οι γυψοσανίδες παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα που δικαιολογούν το αμείωτο ενδιαφέρον όσων δραστηριοποιούνται στην ξηρά δόμηση.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τις γυψοσανίδες είναι η απαράμιλλη ανθεκτικότητα τους στον σεισμό λόγω της μηχανικής αντοχής, καθώς και η αντοχή σε φωτιά και υγρασία με την πρόσμιξη συγκεκριμένων ουσιών. Ακόμα ένα γνώρισμα για τις γυψοσανίδες είναι ο μικρός χρόνος που απαιτείται για κατασκευές με γυψοσανίδες συγκριτικά με τη συμβατική δόμηση (τούβλα - μπετόν). Τέλος οι γυψοσανίδες αποτελούν ίσως την καλύτερη λύση όταν θέλουμε να κάνουμε εικαστικές παρεμβάσεις όπως κρυφούς φωτισμούς, καθώς προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες ευελιξίας στον εφαρμοστή. Μην ξεχνάμε βέβαια και το χαμηλό κόστος που έχουν κατά βάση οι κατασκευές με γυψοσανίδες!

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει και εσάς να κάνετε κάποια κατασκευή με γυψοσανίδες και θέλετε να την αναλάβει ένα συνεργείο με γνώσεις και εμπειρία στο χώρο αυτό, τότε η καλύτερη επιλογή σας είναι το  myConstructor. Απλά καταχωρήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας για γυψοσανίδες και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από αρκετά αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία, με εμπειρία στις γυψοσανίδες. Έτσι θα έχετε ολοκληρώσει την πλέον αποτελεσματική και ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς πάνω στις γυψοσανίδες.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00