Όλα τα συνεργεία για θερμοπρόσοψη είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε να κάνετε θερμοπρόσοψη (εξωτερική θερμομόνωση), άλλες μονώσεις ή οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ τη θερμοπροσοψή σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία θερμοπρόσοψης!

 

ΘερμοπροσοψηΗ Θερμοπρόσοψη (ή όπως αλλιώς ονομάζεται εξωτερική θερμομόνωση) είναι ουσιαστικά η μόνωση περιμετρικά των τοίχων του σπιτιού σας, της όψης δηλαδή, για αυτό ονομάζεται και θερμοπρόσοψη.

Με τη θερμοπρόσοψη εξασφαλίζετε την σωστή και ολοκληρωμένη μόνωση του κτηρίου, που συνεπάγεται την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Βέβαια εκτός από την θερμοπρόσοψη υπάρχουν και άλλες εργασίες μόνωσης που μπορούν να συνεισφέρουν προς τον ίδιο σκοπό, όπως η μόνωση ταράτσας.

Σύμφωνα με μελέτες όμως που έχουν εκπονηθεί, το 35-40% των θερμικών απωλειών κάθε σπιτιού χάνεται από τους πλαϊνούς τοίχους, ενώ στα διαμερίσματα που πάνω και κάτω υπάρχουν άλλα οικήματα, το ποσοστό αυτό μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί! Αν επιλέξετε τη θερμοπρόσοψη, θα έχετε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 50% εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ σίγουρα αν μαζί με τη θερμοπρόσοψη πραγματοποιήσετε και μόνωση της ταράτσας σας, τα θερμομονωτικά αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Τα πλεονεκτήματα όμως της θερμοπρόσοψης δεν περιορίζονται στην εξοικονόμηση χρημάτων, που σε κάθε περίπτωση είναι ένα σημαντικό όφελος. Ένα εξίσου σημαντικό αποτέλεσμα της θερμοπρόσοψης είναι η αναβάθμιση του βιοτικού σας επιπέδου, καθώς πλέον οι χειμώνες σας θα είναι πιο ζεστοί και τα καλοκαίρια σας πιο δροσερά. Εκτός αυτού επειδή η θερμοπρόσοψη εφαρμόζεται εξωτερικά, επιτυγχάνετε ταυτόχρονα και την ανακαίνιση της όψης του σπιτιού σας,  αφού θα αποκτήσει πλέον ανανεωμένη εμφάνιση με χρώμα της επιλογής σας. Τέλος με τη θερμοπρόσοψη θωρακίζετε περιμετρικά το κτήριο σας από διαφόρων ειδών απειλές όπως μούχλες, υγρασίες, ρωγμές κλπ.

Όπως βλέπετε τα πλεονεκτήματα της θερμοπρόσοψης είναι πολλά και σημαντικά, ενώ ένα ακόμα είναι πως γενικά εξαιτίας όλων των παραπάνω δίνεται προστιθέμενη αξία στο οίκημά σας, αφού αναβαθμίζεται ποικιλοτρόπως. Παρόλα αυτά για να έχετε μια πλήρη εικόνα σας ενημερώνουμε πως για την θερμομόνωση του σπιτιού σας υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι πλην της θερμοπρόσοψης. Έτσι λοιπόν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη θερμομόνωση των τοίχων σας εσωτερικά ή και με τη μέθοδο της διπλής τοιχοποιίας. Και οι δύο όμως μέθοδοι υπολείπονται της θερμοπρόσοψης (εξωτερικής θερμομόνωσης) και συνήθως επιλέγονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, για αυτό και δεν θα επεκταθούμε εδώ σε αυτές.

Μια σημαντική παράμετρο για τη θερμοπρόσοψη, όπως και για κάθε εργασία είναι το κόστος. Βεβαίως δεν μπορούμε να σας δώσουμε ένα συγκεκριμένο κόστος, όμως μπορούμε να σας ενημερώσουμε για μια ενδεικτική μέση τιμή της αγοράς. Ένα συνεργείο λοιπόν που μπορεί να πραγματοποιήσει μια ποιοτική θερμοπρόσοψη και έχει εμπειρία γενικότερα στις μονώσεις, θα χρεώσει περίπου 14€/m²+φπα. Το κόστος αυτό βέβαια σίγουρα κυμαίνεται ανάλογα με το που βρίσκεστε (μια θερμοπρόσοψη στην Αθήνα πιθανόν να είναι πιο οικονομική από μια θερμοπρόσοψη σε μια απομακρυσμένη περιοχή της επαρχίας), καθώς επίσης και το μέγεθος της δουλειάς, αφού σίγουρα όσο περισσότερα είναι τα μέτρα της θερμοπρόσοψης που θα πραγματοποιήσετε, τόσο καλύτερη τιμή θα πετύχετε. Σε κάθε περίπτωση όμως αν πρόκειται για ένα μέσο σπίτι που κατοικείται όλο το χρόνο, σε λίγα μόνο χρόνια (3-5) θα έχετε αποσβέσει το κόστος της θερμοπρόσοψης!

Αν και εσείς ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στη θερμοπρόσοψη του σπιτιού σας, αρκετά σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα έμπειρο συνεργείο με γνώση στη θερμοπρόσοψη, ώστε να έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να πραγματοποιήσετε μια ολοκληρωμένη έρευνα σχετικά με συνεργεία για θερμοπρόσοψη και για μονώσεις γενικότερα είναι το myConstructor. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί που ακολουθεί και να καταχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας, αφιερώνοντας λιγότερα από 5 λεπτά. Αυτόματα θα ενημερωθούν όλα τα συνεργεία θερμοπρόσοψης που είναι γραμμένα στην πλατφόρμα μας και όσα ενδιαφέρονται θα σας στείλουν προσφορά.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

 

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00