Βάψιμο σπιτιού

Βρείτε έμπειρους ελαιοχρωματιστές για εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο σπιτιού.

ζευγάρι κρατάει πινέλα στα χέρια για να ξεκινήσει το βάψιμο σπιτιού

Βάψιμο Σπιτιού

Το βάψιμο σπιτιού είναι ίσως η πιο εύκολη και οικονομική επιλογή για να φρεσκάρουμε το σπίτι μας και να του δώσουμε μια νέα νότα. Μπορεί να περιλαμβάνει το εσωτερικό ή το εξωτερικό βάψιμο ανάλογα με τις ανάγκες σας, με την κάθε περίπτωση βέβαια να έχει τις ιδιαιτερότητές του αλλά διαφορετικά κόστη, όπως θα δούμε παρακάτω.

Εσωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Όσον αφορά το εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού, περιλαμβάνει το βάψιμο του τοίχου αλλά και του ταβανιού που αρκετοί παραβλέπουν. Στον τοίχο αλλά γενικότερα στον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε στην επιλογή του χρώματος. Εκτός βέβαια ότι πρέπει να προσέξετε να ταιριάζει με τα έπιπλα, το υπόλοιπο σπίτι, το γούστο σας κλπ, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί συχνά το χρώμα που θα δείτε στο χαρτί ή τη συσκευασία δεν θα είναι ίδιο με αυτό που θα δείτε τελικά στον τοίχο.

Τι πρέπει να προσέξετε στο βάψιμο

βάψιμο σπιτιού εσωτερικού τοίχου

Για να μην έχετε απρόοπτα λοιπόν στο βάψιμο σπιτιού καλό είναι να επιλέξετε πρώτα το χρώμα που θέλετε σε μια μικρή ποσότητα, να το εφαρμόσετε και αν σας αρέσει το αγοράζετε σε όλη την ποσότητα που θα χρειαστείτε. Το ίδιο ισχύει και για το βάψιμο ταβανιού, ενώ πρέπει να προσέξετε να μην επιλέξετε πολύ έντονα χρώματα που θα τραβάνε την προσοχή, ενώ αν το δωμάτιό σας είναι ψηλό είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα πιο έντονο χρώμα. Ακόμα πρέπει να μην παραλείψετε να ξεκινήσετε τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού από πάνω και να οδηγηθείτε σιγά σιγά προς τα κάτω.

Γενικότερα πάντως κατά το βάψιμο σπιτιού πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η προετοιμασία των χώρων, που συνήθως τρώει πάνω από το μισό χρόνο από τον συνολικό για τον ελαιοχρωματισμό του σπιτιού. Πριν λοιπόν αρχίσετε τους ελαιοχρωματισμούς φροντίστε να απομακρύνετε όλα τα έπιπλά, να βάλετε ταινία στις ενώσεις (με κουφώματα, πρίζες κλπ) και να στρώσετε εφημερίδες στο δάπεδο. Αν η προετοιμασία γίνει σωστά να είστε σίγουροι πως στη συνέχεια το βάψιμο του σπιτιού θα γίνει πραγματικά πολύ εύκολα.

Βάψιμο Σπιτιού Τιμές

Σχετικά με τις τιμές για βάψιμο σπιτιού από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πως ένα απλό φρεσκάρισμα θα ξεκινήσει από τα 2,5-4€/m² για 1-2 χέρια βάψιμο. Ένας ποιοτικός και αποτελεσματικός εσωτερικός ελαιοχρωματισμός με τρίψιμο, αστάρωμα κλπ θα σας κοστίσει περίπου 4,5-6€/m², ενώ το εξωτερικό είναι σίγουρα οικονομικότερο και πιθανόν να κυμανθεί στα 2-3,5€/m².

Ελαιοχρωτατισμοί

Κόστος

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικά

2,5€/m²

Βάψιμο Δωματίου 15m²

50€

Βάψιμο Σπιτιού 100m² (2 χέρια) από

249€

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει ελαιοχρωματισμός του σπιτιού και θέλετε να βρείτε τα οικονομικότερα και ταυτόχρονα πιο έμπειρα συνεργεία, η πλατφόρμα μας είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Επισκεφτείτε τον κατάλογο επαγγελματιών, συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις και επιλέξτε το καλύτερο συνεργείο για την περίπτωση σας!

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00